OSHO BOEDDHA SET - STIL ZIJN VAN BINNEN

EEUWENLANG werden de leringen van de Boeddha van generatie tot generatie doorgegeven in de vorm van dichtregels, die in het Oosten soetra´s worden genoemd - zo min mogelijk woorden met en zo groot mogelijke betekenis.
Wanneer je de soetra leest en de betekenis eenmaal goed tot je is doorgedrongen, kan dit een diepgaand gevoel van vrede en ontspanning bij je teweegbrengen.# 5# 27# 3# 2

Dit doosje bevat een boek en 53 kaarten, die je bij je dagelijkse meditatie behulpzaam kunnen zijn. Je kunt elke dag een andere kaart uit de stapel trekken en hem bij je dragen of op een bepaalde plek neerzetten, zodat je er steeds even naar kunt kijken. Op de voorkant van de kaarten staat een foto van een boeddhabeeld en een soetra uit de collectie van Boeddha’s leringen, die bekend staan als de Dhammapada. Op de achterkant van de kaarten staat hedendaags en inzichtvol commentaar van Osho, waarbij de korte en krachtige boodschap van de soetra in eigentijdse taal wordt uitgelegd.

Het boek gaat verder in op de oorsprong van deze kernachtige Boeddha-uitspraken en verschaft een nog dieper inzicht, wat je toegang biedt tot de betekenis achter de kaarten.

# 30

# 51

# 6

# 31

# 29

# 4

# 8

# 28

# 48

# 32

# 24

# 16

# 9

# 20

# 26

# 33 # 41 # 10
# 25

# 1

# 19

# 34 # 7 # 13

kijk hier wat Osho zegt: A Buddha Will Be Misunderstood?

Pareltjes / Notities Music Boeken/Books Home Pearls / Notes Meditation/Meditatie GiftShop

 OSHO PUBLIKATIES
 
Churchillstraat 11, 7091 XL Dinxperlo
  tel. +31-(0)315 – 654 737

 e-mail: info@osho.nl

 © Copyright teksten, foto’s en illustraties van Osho: Osho International Foundation
 © Copyright Nederlandse teksten van Osho: Osho Publikaties
Voor informatie over kopiëren/publiceren van teksten van Osho, zie: 
www.osho.com/copyrights